Tânăr cu substanțe interzise asupra sa, prins de jandarmi în Parcul Municipal din Bistrița

FOTO: arhivă

Jandarmii din Bistrița-Năsăud au depistat, în noaptea de marți spre miercuri, un tânăr de doar 18 ani care avea asupra sa substanțe despre care există indicii că s-ar încadra în categoria celor cu efecte psihoactive, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Tânărul a fost prins în Parcul Municipal din Bistrița.

”Aflați într-o acțiune de patrulare, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au observat în această noapte, în jurul orei 00.10, în Parcul Municipal, un tânăr care avea un comportament suspect. În urma legitimării/verificării persoanei și a executării controlului corporal preventiv, asupra tânărului a fost găsit un plic în care se afla o substanță albă cristalină susceptibilă a se încadra în categoria substanțelor psihoactive”, a precizat Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Pe numele tânărului de 18 de ani din Bistrița au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art. 4, alin. 1), care au fost predate polițiștilor în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!