Ce a pățit proprietarul unui apartament care a depozitat saci cu moloz pe spațiul verde și pe aleea din fața unui bloc din Bistrița

Proprietarul unui apartament situat într-un bloc din municipiul Bistrița a fost sancționat de polițiștii locali pentru că a depozitat mai mulți saci cu moloz pe spațiul verde și pe aleea din fața blocului, potrivit unei informări a Poliției Locale.

”Proprietarul unui apartament a depozitat pe spațiul verde amenajat lângă un bloc de locuințe și pe aleea aferentă mai mulți saci cu deșeuri și reziduuri rezultate din lucrări de amenajare interioară a imobilului. În acest caz, polițiștii locali au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în sumă de 1.000 lei, în baza HCL 153/2009 privind măsuri de bună gospodărire a municipiului Bistrița”, se arată în informarea Poliției Locale.

Instituția recomandă persoanelor fizice și juridice care desfășoară activități de construire sau de renovare interioară să respecte legislația privind depozitarea deșeurilor rezultate, prin contractarea de servicii ale firmelor autorizate pentru colectarea, transportul și depozitarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!