Polițiștii, chemați să aplaneze două scandaluri izbucnite la Nușeni și Prundu Bârgăului

În perioada 24 – 25 august, polițiștii au fost solicitați să intervină la două scandaluri izbucnite în familii din localitățile Nușeni și Prundu Bârgăului, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La Nușeni, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată de către soțul său.

La data de 24 august, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către o femeie din Nușeni cu privire la faptul că a fost amenințată de către soțul acesteia. În urma intervenției polițiștilor și a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani din Nușeni, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri și-ar fi amenințat soția cu acte de violență, fapt ce i-a creat acesteia o stare de temere. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean, în urma evaluării riscului și a situației de fapt, au constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 43 de ani. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de violență în familie, urmând documentarea faptei”, precizează Poliția.

La Prundu Bârgăului, polițiștii au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între un tată și fiii săi.

”La data de 25 august, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați cu privire la un scandal într-o familie din Prundu Bârgăului. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani, pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat fizic pe unul dintre fii săi. Ulterior, conflictul ar fi degenerat, bărbatul fiind la rândul său lovit de către fiul cel mare. Totodată, bărbatul de 47 de ani ar fi adresat amenințări cu acte de violență la adresa soției sale, creându-i acesteia o stare de temere. În urma celor constatate și a evaluării riscului, polițiștii au constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă documentarea faptelor în cadrul unui dosar de cercetare penală”, mai arată Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!