Radu Moldovan, la finalul celui de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. ”A fost un mandat fructuos, în care s-au implementat foarte multe proiecte”

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud s-a întrunit, miercuri, în ultima ședință în formula din mandatul 2020 – 2024, ocazie cu care președintele instituției, Emil Radu Moldovan, și consilierii județeni au transmis mesaje. La final, toți cei prezenți au închinat o cupă de șampanie.

Primul care a luat cuvântul a fost președintele Emil Radu Moldovan. Acesta a mulțumit tuturor pentru activitate și pentru colaborarea din ultimii 4 ani.

”Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinirea tuturor proiectelor de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud. Fără a fi lipsiți de modestie, putem să ne declarăm cu toții mulțumiți. A fost un mandat fructuos, mandat în care s-au implementat foarte multe proiecte de dezvoltare a județului. Am finalizat un număr important de proiecte, am demarat alte proiecte și îmi doresc ca Bunul Dumnezeu să ne dea sănătate tuturor. Vă felicit pe cei care ați fost realeși și vă doresc succes. De asemenea, mult succes și celor care nu veți mai face parte din plenul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru următorul mandat 2024 – 2028. Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am greșit. Sper să puteți să mă iertați. Dacă v-am supărat pe careva, să știți că nu am făcut-o cu intenție, ci poate din dorința de a face prea mult bine sau din diferite motive, în anumite momente. La modul sincer, eu chiar vă mulțumesc tuturor pentru contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră la tot ceea ce am reușit să facem împreună. Vă mulțumesc mult! Sănătate multă și mult, mult succes!”, a spus Emil Radu Moldovan.

Un mesaj a transmis și consilierul Ciprian Kecskes-Simionca, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: ”Marcăm sfârșitul unui mandat din punct de vedere foarte complicat. După anii de pandemie, am intrat direct în forță cu niște proiecte foarte mari. Anii 2022 – 2023 au fost cel puțin maraton pentru ca să închidem, la 31 decembrie 2023, multe proiecte. Mulțumesc tuturor că ați for implicați și ați făcut ca toate proiectele să poată fi închise la momentul respectiv. În caz contrar, presiunea asupra județului ar fi fost imensă. Mai mult de atât, îi felicit pe toți angajații Consiliului Județean pentru că fără ei județului nu funcționează, nu merge înainte. Urez mult succes în continuare tuturor, inclusiv viitorilor consilieri. Să aveți grijă de județul Bistrița-Năsăud!”.

De asemenea, câteva cuvinte a adresat și consilierul Calo Viorica: ”Nu pot să plec astăzi de aici fără să mulțumesc celor din departamentele Consiliului Județean. De câte ori am avut nevoie de o lămurire, o hârtie, un mesaj, absolut toate departamentele mi-au răspuns prompt la toate cerințele mele, ale noastre. Vă mulțumesc din suflet! Vă doresc tuturor un nou mandat cu mult succes!”.

Ultima ședință ordinară din mandatul 2020 – 2024 a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud s-a desfășurat în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, pe ordinea de zi figurând 12 proiecte de hotărâre.

La finalul ședinței, consilierii au închinat câte o cupă de șampanie.

Președintele Emil Radu Moldovan a încheiat cel de-al treilea mandat la conducerea administrației județene și în curând va depune jurământul pentru cel de-al patrulea mandat, moment care va avea loc săptămâna viitoare, pe data de 22 octombrie, în sala de ședințe a Primăriei Bistrița. Tot atunci vor depune jurământul și noii consilieri județene.

De asemenea, la aceeași dată, va fi învestit în funcție și noul primar al Bistriței, Gabriel Lazany, și vor depune jurământul și viitori consilieri locali care vor face parte din Consiliul Local Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!