Două recorduri pentru județ! 1. Cei mai mulți oameni îmbrăcați în costum popular! 2. Cel mai mare sincron!

Județul Bistrița- Năsăud a intrat în Cartea Recordurilor, în urma evenimentului organizat la Năsăud! Diplomele care atestă aceste rezultate au fost înmânate președintelui CJ, Emil radu Moldovan

Ce zice Radu Moldovan:

„Cred că aceste cifre spun totul! E oficial faptul că județul Bistrița-Năsăud este capitala românismului și a tradițiilor folclorice mondiale! Acest lucru este meritul fiecărui om al județului nostru și al tuturor celor care astăzi au deschis lada de zestre și au arătat lumii întregi că noi, aici, știm să ne prețuim țara, valorile, trecutul, prezentul și viitorul! Mă înclin în fața voastră dragii mei și sunt onorat sa pot să scriu istorie alături de dumneavoastră, cei mai minunați oameni de pe acest pământ”, a spus Radu Moldovan după aflarea rezultatului oficial.

 

certificat-guiness-book-nasaud2

certificat-guiness-book-nasaud1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cartea recordurilor bistrita1

f00

 

 

 

 

 

 

 

„Vreau sa mulțumesc și celorlalți organizatori și parteneri: Primăriei Orașului Nasaud și domnului primar Mircea Romocea, Ministerului Turismului și domnului ministru Mircea Dobre, Ministerului Culturii și Identității Naționale și domnului ministru Ioan Vulpescu, inimoșilor colegi de la Asociatia Produs în Bistrița-Năsăud, de la Turist în Bistrița-Năsăud și tuturor oamenilor care au pus suflet ca județul nostru sa între azi în istorie”, a mai spus președintele CJ.

 

 

 

 

error: Content is protected !!