Secretara lui Radu Moldovan e ȘOCATĂ! Dușmanii i-au scris injurii cu vopsea, pe BMW-ul său luxos!

Ioana Savu este o tânără de perspectivă în administrația județeană și a cunoscut o puternică ascensiune în actualul mandat a lui Radu Moldovan. În vârstă de 29 de ani, Ioana face parte din staff-ul președintelui Consiliului Județean, care încă de la preluarea șefiei a dus o politică de promovare a tinerilor în special.

savu 9Secretara lui Radu Moldovan a avut parte de un eveniment neplăcut: BMW-ul său luxos a fost VANDALIZAT! Persoane necunoscute i-au scris injurii pe capota și pe portierele mașinii sale, parcată undeva în zona Decebal. Ioana Savu este originară din Sângeorz-Băi, absolventă a Facultății de Științe Economice din Cluj-Napoca și unul din oamenii de bază ai președintelui Consiliului Județean.

 

 

 

s1O revopsire totală costă minim 1.000 de euro, dar prețul poate crește dacă procesul e realizat la reprezentanța BMW. Poliția Comunitară a fost sesizată și va face verificările necesare privind identificarea urgentă a făptașilor care au vandalizat bijuteria secretarei celui mai influent om din județ.

 

 

 

One comment

  1. bine yo facut ,la 22 de ani sa ai bmw.la toti hoti din consiliu ar trebui facut asa…..bravo celui care a scris..