FOTO: Lucrările de amenajare în interiorul magazinului LC Waikiki, aproape de final!

În urmă cu două săptămâni, compania ARCSIM Construct anunța că au fost demarate o serie de lucrări de amenajare a interiorului magazinului LC Waikiki din prima galerie comercială inaugurată în Bistrița – B1 Shopping Center. Acum, aceeași companie informează că lucrările se apropie de final, semn că se pregătește și marea deschidere a magazinului LC Waikiki.

”Ne apropiem de final la LC Waikiki Bistrița” anunță  compania ARCSIM Construct, mesajul postat pe o rețea de socializare fiind însoțit și de câteva imagini.

După ce se vor încheia lucrările de amenajare din interiorul magazinului, reprezentanții LC Waikiki vor face pregătirile necesare pentru deschiderea magazinului pentru bistrițeni. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla abia la începutul anului 2018.

LC Waikiki este o companie de îmbrăcăminte din Turcia, care a intrat pe piața din România în 2009 și deține în prezent peste 20 de unități comerciale.

În plan internațional, LC Waikiki tranzacționează în peste 800 de magazine din mai bine de 40 de țări. Filozofia companiei este aceea că “Toată lumea merită să se îmbrace bine”, permițând astfel oamenilor să se bucure de produse de calitate la prețuri accesibile.

Brandul LC Waikiki este unul de îmbrăcăminte și accesorii și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Acesta deține și alte mărci care furnizează confecții, printre care se numără și XSIDE, destinată în special tinerilor.

În ceea ce privește galeria comercială B1 Shopping Center, aici au deschis magazine branduri atât naționale, cât și internaționale – H&M, New Yorker, Takko Fashion, Hervis Sports, Deichmann, CCC, Pepco, Noriel și alți  retaileri.

În plus, investitorii au anunțat că este planificată o a doua etapă de dezvoltare, în cadrul căreia se vor adăuga 3 unități comerciale și un restaurant de tip „drive-thru” (KFC). Aceasta va crește suprafața comercială utilă totală a centrului la 11.000 metri pătrați, finalizarea celei de-a doua etape de dezvoltare fiind planificată pentru trimestrul 4 al anului 2018.

FOTO: ARCSIM Construct