Un autoturism a intrat într-un stâlp. Accidentul s-a produs în localitatea Galații Bistriței

În această dimineață în jurul orei 07:40, un apel înregistrat la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident de circulație pe DN 15A, pe raza localității Galații Bistriței.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Tot primele date indică faptul că circulația pe DN 15 A, în zona producerii accidentului este blocată.

ACTUALIZARE

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

”Un conducător auto de 29 de ani din Dipșa, care circula pe direcția de deplasare Bistrița-Reghin, pe DN 15 A, pe raza localității Galații Bistriței, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. DN 15 A a fost blocat în zona producerii accidentului din cauza stâlpului de electricitate căzut pe carosabil” a declarat pentru Ziar de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

FOTO: arhivă

error: Content is protected !!