Căpșunii eco din Pasul Tihuța, în floare. Costi Bugnaru va pregăti și anul acesta dulcețuri cu gustul de odinioară

Costi Bugnaru este un tânăr originar din județul Bistrița-Năsăud, care a crescut într-o zonă în care mirosul proaspăt și catifelat al fructelor de pădure alături de aerul curat te fac să îți dorești ca timpul să stea în loc – Pasul Tihuța.

Fiind obișnuit de mic cu gustul pur și alimentele sănătoase s-a gândit să încerce să mai păstreze ceva din amintirea copilăriei. Așa se face că, dulceața mamei sale i-a fost sursă de inspirație și a creat un brand –” Bunătăți din Pasul Tihuța”. Costi produce dulcețuri de diverse sortimente care sunt foarte apreciate de cei pe masa cărora au ajuns până acum borcănașele” minune”. Astfel că, în doar câțiva ani, tânărul care abia a trecut de 20 de ani, a reușit să se facă cunoscut datorită dulcețurilor pe care le produce.

Despre Costi Bugnaru și ale sale bunătăți, Ziar de Bistrița a scris și anul trecut, iar tânărul continuă să ducă mai departe visul început în anul 2014.

Plantația sa de căpșuni eco din Pasul Tihuța este pregătită, căpșunii sunt în floare și promite că, dacă totul va decurge normal, va pregăti și anul acesta dulcețurile cu gustul de odinioară, fără conservanți şi aditivi.

Anul trecut, tânărul a reușit să producă circa 1.300 de borcănașe cu dulcețuri de diverse sortimente (căpșuni, vișine, zmeură, afine, zmeură și afine și frăguțe), pe care le-a vândut clienților câștigați pe baza recomandărilor. Costi Bugnaru își dorește ca anul acesta să reușească să amenajeze standuri prin intermediul cărora să promoveze produsele sale și la Bistrița sau Cluj-Napoca, orașele în care, deocamdată, ajunge aproape întrega sa producție.

În plus, își dorește să producă anul acesta și zacuscă, păstrând același tipar ca și în cazul dulcețurilor, fără conservanți și aditivi.

Întreaga poveste a tânărul care, în viitor, are toate șansele să devină un producător de succes, o puteți citi aici.

error: Content is protected !!