Grav accident rutier la ieșire din Viișoara spre Beclean. Un copil este inconștient. S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD

În această dimineață, un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 17, la ieșire din cartierul Viișoara spre orașul Beclean. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat două victime, printre care un copil.

Din păcate, starea copilului este gravă, iar medicii au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru a îl transporta la o clinică de specialitate dintr-un centru universitar.

”La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit două victime neîncarcerate: un copil și un adult. Din păcate, copilul este inconştient. Va fi preluat de către elicopterul SMURD” a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier intervin și ei la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism ar fi adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul, un copil care îl însoțea au fost răniți. Copilul a fost grav rănit, fiind momentan în comă. Se așteaptă ca elicopterul SMURD să sosească la Bistrița pentru a prelua victima.

FOTO: arhivă

error: Content is protected !!