FOTO: Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 17, în Șieu Măgheruș

În urmă cu puțin timp, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs pe DN 17, pe raza localității Șieu Măgheruș. Ambele mașini au părăsit partea carosabilă și au ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

 

Din primele informații reiese că două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă starea acestora este stabilă. Două echipajele medicale au intervenit la locul accidentului, iar victimele au primit ajutor medical.

”Echipajul cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud si echipajul de prim-ajutor SMURD prezente la fata locului au găsit două victime, un bărbat de 27 ani și o femeie de 40 ani conștiente, stabile hemodinamic și respirator, cu multiple contuzii. Ambele vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bistrita pentru investigatii de specialitate” a precizat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier se află la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

FOTO: ISU B-N, Someșeanul – www.someseanul.ro

error: Content is protected !!