Eugen Tomac vrea o alianță anti-PSD: „Dacă vom reuși să creăm acest pol anti-PSD, vom reuși să câștigăm toate bătăliile electorale de-acum încolo!”

Președintele Mișcării Populare, Eugen Tomac, a fost prezent astăzi la Bistrița și a vorbit despre variantele de luptă împotriva PSD-ului!

„PMP-ul este un partid unionist, deci noi milităm pentru obiective care țin de construcția țării și bineînțeles că gândim pragmatic și în ce privește activitatea politică.  Tocmai de aceea am subliniat atât în intervenția mea de ieri, inclusiv în ieșirile publice și implicit în discuțiile pe care le-am purtat cu celelalte partide, susțin cu tărie și cred în acest lucru: că pentru a crea o alternativă în care românii să creadă, este nevoie ca partidele de opoziție să înceapă un dialog consistent, cu privire la crearea unui pol politic… îndreptat împotriva PSD-ului. Pentru că fiecare partid în parte își are propriul electorat: unele au convins mai mulți români, altele mai puțini, dar partidele care își declară opoziția față de PSD sunt puse în fața unei realități. Dacă în mod real vrem să devenim o alternativă la actuala majoritate, suntem obligați să începem să gândim în termeni pragmatici și să acționăm în această direcție… Pentru a constitui o alianță, o coaliție, un pol politic anti-PSD , pentru că în acest pol politic pot intra NU numai partide, ci și organizații care miltează pentru diferite obiective care sunt susținute și de noi.

Eu sunt convins că dacă vom reuși să creăm acest pol anti-PSD, vom reuși să câștigăm toate bătăliile electorale de-acum încolo. Separat, fiecare partid … va obține rezultatele pe care și le dorește, dar NU cred că în 2020 putem spera într-o majoritate confortabilă … tocmai de aceea cred că un model de succes poate fi crearea unui asemenea pol.” – a declarat Tomac.

Președintele Mișcării Populare a criticat Guvernul Dăncilă și susține că în interiorul PSD există mai mulți membrii care sunt nemulțumiți de modul cum conduce Dragnea partidul.

Uniunea  de la Bistrița!

Ionuț Simionca a punctat faptul că la Bistrița, principalele partide de dreapta, împreună cu reprezentanții societății civile au avut o primă întâlnire, pentru a lupta cu PSD-ul lui Crețu, în ce privește  proiectul de modernizare a Pieței Centrale.

One comment

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta

    Multa dreptate are domnul Deputat IONUT SIMIONCA. Sper sa avem succes si sa lasam mandria si calculele sa renuntam la aroganta si individualism.Bistrita si partidele de dreapta si centru pot da impreuna un primar nou cu viziune europeana in acest oras inrosit prea mult.