FOTO/VIDEO: Circulație îngreunată pe DN 17, la intrare în municipiul Bistrița, din cauza unui accident rutier urmat de un scandal

La această oră, traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe DN 17, la intrare în municipiul Bistrița, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o căruță și o mașină.

Din primele informații, se pare că șoferul unui taximetru ar fi lovit un atelaj hipo ce circula pe marginea DN 17, în cartierul Viișoara.

Din cauza accidentului, coloana de mașini se întinde până în apropiere de Groapa Sărății.

https://www.facebook.com/galatan.claudiaalina/videos/2077668398931723/

În urma accidentului a izbucnit și un scandal între ocupanții căruței, de etnie romă, și șoferul taximetrului, iar polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz.

”Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost sesizat despre faptul că, în localitatea Viișoara a avut loc un accident rutier între un taximetru și o căruță, iar între persoanele implicate a izbucnit un scandal” a declarat pentru Ziar de Bistrița, Crina Sîrb, purătorul de cucânt al IPJ B-N.

”La fața locului, polițiștii au intervenit pentru aplanarea scandalului, fiind conduse la sediul Poliției mai multe persoane implicate, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. S-a întocmit dosar penal pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violente” a mai completat Crina Sîrb.

Cercetările continuă în acest caz.

FOTO/VIDEO: Info Trafic Bistrița Năsăud – Ionuț Timoce, Claudya Alyna

error: Content is protected !!