3 șmecheri care-au condus fără permis , depistați în trafic! Riscă 7 ani de pușcărie!

În  perioada Sărbătorilor de Paști, Polițiștii de la Rutieră au desfășurat ample acțiuni în trafic și au deschis mai multe dosare penale, ca urmare a celor constatate.

Tânăr de 22 ani, prins la Bistrița! Conducea o mașină deși NU avea permis! 

La data de 26 aprilie, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Orheiul Bistriței, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Bărbat de Pintic, prins beat la volan. NU avea permis de conducere dar se dădea șmecher prin sat!

La data de 27 aprilie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița l-au depistat în trafic pe un bărbat de 33 de ani, din Pinticu, care conducea prin localitate un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de aproape 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La doar 16 ani s-a urcat la volan să conducă prin oraș!

La data de 28 aprilie, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un tânăr de 16 ani, din Deva, care conducea un autoturism prin municipiul Bistrița, fără să aibă acest drept.

„Șmecherii” care-au condus fără permis riscă 7 ani de pușcărie !

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, infracțiuni care, în funcție de gravitate, sunt pedepsite cu închisoare de până la 7 ani.

One comment

  1. Pentru cei fără permis auto,dornici de condus in deplina siguranță, cu acordul și supravegherea Poliției: sunt invitați la Șintereag. Pe strada care duce la Tăure se conduce zilnic in acest mod. De ce in Bistrița nu se poate??