A debutat programul pilot al Primăriei Bistrița prin care asigură transport gratuit la școală pentru elevi ai ciclului primar

Programul Primăriei Bistrița prin care asigură transport gratuit la școală pentru elevi ai ciclului primar a debutat luni dimineața, anunță primarul Ioan Turc.

În această dimineață a debutat programul Primăriei pentru transportul gratuit al elevilor din ciclul primar, la școală și de la școală acasă. Suntem în microbuzul care are traseul nr. 1, este plin de copilași care se bucură că sunt împreună. La amiază, la ora 12:00 îi vom aștepta pentru a face drumul de la școală spre casă. Cred că este un program foarte bun pentru că, pe de o parte, le oferim copilașilor bucuria de a fi împreună, îi ajutăm pe părinți, este o facilitate pentru părinți, și, nu în ultimul rând, decongestionăm orașul la orele de vârf. Acest proiect care este pilot va fi extins la scara întregului oraș, peste tot unde este nevoie”, a spus primarul Ioan Turc.

Prima zonă din municipiul Bistrița în care se asigură transportul elevilor cu microbuze cuprinde străzile George Enescu, Tudor Jarda, Constantin Brăiloiu și Drumul Sigmirului. Pe parcursul călătoriei, elevii sunt însoțiți de un polițist local sau de către un voluntar SVSU, care îi conduce până la intrarea în școală.

PNL BN CMF: 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!