A început a IV-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”

Concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom SA, continuă și în anul școlar 2023 – 2024, cu cea de-a IV-a ediție, au anunțat organizatorii.  

Concursul a început deja în patru școli din județul Bistrița-Năsăud: Școala Gimnazială Nimigea de Jos, Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu” din Zagra, Școala Gimnazială din Bistrița Bârgăului și Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița.

Mergem cu drag și bucurie să învățăm copiii să colecteze selectiv! Premiile oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA sunt consistente – o bicicletă mountain bike, 10 seturi de căști și 10 boxe portabile”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Până în prezent, concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” s-a desfășurat în 30 de școli din județ, iar cantitatea totală de deșeuri reciclabile colectată de către copii până acum a fost de 137 tone. Pentru această performanță, au fost acordate premii substanțiale: 30 de biciclete mountain bike, 300 de seturi de căști audio, 300 de boxe portabile.

În cadrul concursului, copiii primesc și informații utile despre importanța păstrării curățeniei în natură, a reciclării deșeurilor și desfășoară activități interactive despre cum pot fi colectate selectiv deșeurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!