A vrut să-și ajute prietenul, dar s-a ales cu dosar penal! Isprava unui bărbat din Coșbuc

 

 

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să ajute un prieten. Acesta s-a prezentat în locul prietenului său la examenul privind absolvirea unui curs de inițiere în domeniul armelor și al munițiilor, dar a fost prins de polițiști că folosește identitate falsă, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

”Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Coșbuc s-a prezentat, sub o identitate falsă, la sediul unei societăți care organizează cursuri de inițiere în domeniul armelor și al munițiilor, în vederea susținerii examenului de absolvire. Tânărul în cauză a fost depistat de polițiști pe parcursul susținerii probei scrise, iar ca urmare a primelor verificări, au stabilit faptul că bărbatul, cu ajutorul unei cărți de identitate care aparține unui alt bărbat de 44 de ani, din Coșbuc a încercat să susțină în locul lui examenul de promovare a cursului”, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri infracțiuni de fals privind identitatea.

error: Content is protected !!