ACCIDENT la Teaca! Un bebeluș de 5 luni a fost resuscitat!

O mașină condusă de o șoferiță de 22 de ani a accidentat 2 minore, aflate pe marginea drumului, în localitatea Teaca. În accident au fost implicați trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și aproximativ 9 ani.

La UPU SMURD Bistrița au fost transportați doi adulți cu politraumatisme și un minor în vârstă de aproximativ 9 ani.
Doi copii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bebeluș de 5 ani în stop cardio-respirator! Și-a revenit și a fost transportat la Mureș!


Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la Centrul de permanență Teaca, un bebeluș în vârstă de aproximativ 5 luni, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare începute și continuate de către acesta.


Din fericire organismul bebelușului a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat și transportat împreună cu mama la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

O șoferiță de 22 de ani din Pinticu a fost implicată în acest accident!

Din primele informații, o femeie de 22 de ani, din Pinticu, în timp ce conducea un autoturism a surprins și accidentat două minore, ambele din Teaca. Ulterior, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat intrat în coliziune cu un șant.

În urma accidentului rutier, una dintre cele două minore cât și alți 3 pasageri din autoturism au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!