FOTO: Accident rutier cu o victimă încarcerată pe DN 17, în localitatea Podirei

Luni dimineața, un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată s-a produs pe DN17, în localitatea Podirei.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. O persoană a rămas blocată în mașina implicată în accident.

La fața locului a fost direcționat modulul SMURD, cu un echipaj de descarcerare și unul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Intervenția este în plină desfășurare, salvatorii intervenind pentru a extrage victima din interiorul mașinii.

ACTUALIZARE 1

La locul accindetului a fost găsit un tânăr. Potrivit pompierilor, acesta se afla în afara mașinii, dar cu multiple răni.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 21 de ani. Bărbatul se afla în afara autoturismului, prezenta multiple leziuni și traumatisme. A fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

Conform primelor date, în această dimineață, între localitățile Podirei și Șieu Măgheruș, un tânăr de 21 de ani, din Bața, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii din Beclean”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspetcoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru aproximativ 20 de minute, traficul a fost restricționat, iar polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă.

FOTO: Facebook – Știri din Beclean, Mesager24.ro, ISU Bistrița-Năsăud

error: Content is protected !!