Acțiune a Poliției Locale în mijloacele de transport în comun. Călătorii fără bilete sau abonamente s-au ales cu sancțiuni

Poliția Locală Bistrița a desfășurat o acțiune de verificare în mijloacele de transport în comun care circulă prin municipiu și localitățile aparținătoare, călătorii depistați fără bilete sau abonamente alegându-se cu sancțiuni.

Într-un comunicat de presă, Poliția Locală precizează că acțiunea a fost efectuată în colaborare cu angajații companiei Transmixt Bistrita – operatorul serviciilor de transport public local.

”Acțiunea a avut ca obiect identificarea persoanelor care folosesc mijloacele de transport în comun fără a deține bilete, abonamente sau legitimații valabile, emise de operatorul de servicii de transport public local. A fost verificată respectarea normelor de conviețuire socială: fumatul in spații publice, consumul de semințe, al băuturilor alcoolice sau a altor alimente care conduc la disconfortul celorlalți călători, aruncarea de hârtii, ambalaje sau resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun, fiind interzise. Călătorii identificați circulând fără a deține documente valabile de călătorie au fost sancționați contravențional în baza HCL 153/2009 art.18(3), pct.1”, a precizat Poliția Locală.

Verificări de acest sunt efectuate periodic, susțin reprezentanții Poliției Locale Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!