Acțiuni ale Poliției la Bistrița și Beclean. Ce sancțiuni s-au dat

Polițiștii din Bistrița și din Beclean au desfășurat, la data de 19 martie, acțiuni în trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea șoferilor care conduc fără a ține cont de normele rutiere.  

Astfel, la nivelul municipiului Bistrița, acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 10.00-13.00, la aceasta luând parte polițiști de la mai multe structuri, dar și jandarmi și polițiști locali.

Au fost organizate filtre rutiere, fiind oprite pentru control 31 de autovehicule și efectuate testări cu aparatele din dotare.

Pentru neregulile la regimul rutier constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.950 lei. Totodată, au fost reținute un permis de conducere și patru certificate de înmatriculare.

La nivelul orașului Beclean, acțiunea s-a desfășurat în intervalul 16.00-19.00, fiind oprite pentru control 45 de autovehicule și legitimate 52 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 7.745 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute două permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *