ADI Deșeuri: Acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi – Cormaia

Adi Deșeuri Bistrița-Năsăud a organizat luni, 1 aprilie, alături de partenerii de la TeraSteel și de elevii voluntari de la Liceul Teoretic Solomon Haliță din Sângeorz-Băi, o acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi – Cormaia.

A fost o excelentă activitate educativă în aer liber, tinerii au conștientizat pericolul poluării cu deșeuri și au înțeles că, fără implicarea fiecăruia dintre noi, nu vom avea un mediu curat și sănătos. Am reușit să curățăm două zone de deșeuri abandonate și să le facem să arate așa cum ar trebui de fapt să fie peste tot. Îi felicităm pe acești tineri minunați pentru hărnicia și determinarea de care au dat dovadă! Ne dorim ca acțiunile noastre să inspire și să îndemne oamenii din județul nostru la curățenie și totodată să-i determine să nu mai arunce deșeurile în natură. Trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu ne mai batem joc de aceste locuri frumoase în care trăim! Putem face acest lucru, trebuie doar să vrem! Haideți să colectăm selectiv, să dăm valoare deșeurilor și să nu le mai abandonăm în natură!”, a precizat Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

O acțiune similară a fost organizată luna trecută și în Pădurea Sărățel din zona DN 15A, fiind adunate peste 1.000 de kg de deșeuri menajere și reciclabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *