Administratorul Restaurantului Ardeal, Adrian Sbârci, precizări în cazul toxiinfecțiilor alimentare

Managerul Restaurantului Ardeal, Adrian Sbârci, a făcut, prin intermediul unui comunicat de presă, o serie de precizări în cazul toxiinfecțiilor alimentare din ultima săptămână.

Redăm integral comunicatul transmis de administratorul Adrian Sbârci:

”Restaurant Ardeal din municipiul Bistrița precizează următoarele:

În primul rând menționăm că în dată de 11 iulie 2023 unitatea noastră a fost supusă unui control de specialitate din partea instituțiilor abilitate, respectiv Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor Bistrița-Năsăud, Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, care au intervenit în urma unor sesizări din presă locală referitoare la îmbolnăvirea unor persoane din localitatea Dumitrița care au servit alimente preparate în unitatea noastră.

Autoritățile sus menționate au constatat unele deficiențe dispunând întreruperea activității până la remedierea celor constatate. Neregulile constatate în organizarea și funcționarea Restaurantului Ardeal au fost remediate cu promptitudine de către personalul unitățîi.

În cei peste 10 ani de activitate am oferit servicii de alimentație publică și nu am avut niciodată sesizări sau refuzuri în legătură cu calitatea preparatelor culinare, precum și aspecte legate de diagnosticați cu toxiinfecție alimentară.

Întâmplarea cu persoanele care au declarat că au suferit toxiinfecție alimentară o regretăm, dar considerăm că au fost și alte cauze care au generat îmbolnăvirea persoanelor respective.

Promptitudinea organelor de control și intervenția mass media este un motiv de mai mare exigență cu noi înșine pentru activitatea viitoare.

Mulțumim tuturor celor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și îi asigurăm pe toți clienții noștri că îi vom respecta și nu ne vom permite în nicio formă să le afectăm sănătatea prin preparatele pe care le oferim.

Dorim să fim o unitate de referință în sectorul de alimentație publică oferind preparate culinare diversificate pe gustul fiecăruia și la prețuri rezonabile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!