Adolescent rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea într-un șanț

Un accident rutier în care a fost implicat un tânăr de 17 ani a avut loc luni pe o stradă din localitatea Prundu Bârgăului, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr de 17 ani din Prundu Bârgăului, în timp ce conducea o motocicletă, într-o curbă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț de colectare a apei pluviale. În urma accidentului, tânărul a fost rănit și transportat la spital. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că motocicleta nu era înmatriculată, iar tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul nu a putut fi testat cu aparatele din dotare, fiindu-i recoltate probe biologice”, se arată în buletinul Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!