Adolescentă care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, căutată de familie și Poliție

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o adolescentă de 17 ani din Bistrița care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Fata a fost găsită.

”La data de 12 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie din Bistrița, cu privire la faptul că fiica ei LADIU LARISA-COSMINA, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la locuința ei, din data de 11 martie a.c. și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 153 cm, 45 de kilograme, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr roșcat de lungime medie. La data plecării era îmbrăcată cu o geacă bej scurtă, pantaloni negri cu dungi albe și pantofi sport alb cu mov”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

ACTUALIZARE

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud anunță că minora a fost găsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *