Adolescentă care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, căutată de Poliție

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o adolescentă în vârstă de 15 ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Bistrița, și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

”Ieri, 30 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că nepoata sa, SURCEL MĂDĂLINA NICOLETA, în vârstă de 15 ani a plecat voluntar de la domiciliu lor din Bistrița, la data de 29 mai, în jurul orei 22:00 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 170 cm, greutate de aproximativ 60 de kilograme, ochi albastri, păr vopsit brunet. La data plecării, minora purta un hanorac albastru cu roșu, colanți gri și pantofi sport de culoare albă”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!