Adolescentă care nu s-a întors acasă după cursuri, căutată de Poliție

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o adolescentă de 15 ani din Bistrița care nu a mai revenit acasă de la școală. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Minora a fost găsită.

La data de 13 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că fiica lui PAȘCA ALBERTA SORANA, în vârstă de 15 ani, nu a mai revenit la locuința ei din Bistrița, la încheierea cursurilor. Semnalmente: înălțime de aproximativ 163 cm, 42 de kilograme, constituție atletică, ten deschis, păr blond de lungime medie. La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de culoare crem, pantaloni de trening de culoare neagră și pantofi sport negri”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ACTUALIZARE

Joi dimineața, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a informat că minora a fost găsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *