AJOFM Bistrița-Năsăud se mută în casă nouă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud se mută în casă nouă, lucrările de construcție a noului sediu de pe strada Lalelelor fiind finalizate.

Potrivit directorului AJOFM Bistrița-Năsăud, Otilia Râpan, instituția va funcționa în noul sediu începând cu data de 1 iunie.

”Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, CUI 11364864,   reprezentată prin Râpan Otilia  în calitate de director executiv, prin prezenta  vă informează că, începând cu data de 01.06.2023, noul sediu al instituției va fi în municipiul Bistriţa, strada Lalelelor, nr. 3A, județul Bistriţa-Năsăud. Prin urmare, vă rugăm ca începând cu data de 01.06.2023, toată corespondența  între instituția/societatea dumneavoastră  și AJOFM Bistrița-Năsăud, să fie transmisă la noul sediu al instituției”, este anunțul transmis de AJOFM Bistrița-Năsăud.

AJOFM Bistrița-Năsăud a beneficiat de o finanțare de circa un milion de euro pentru proiectul care a vizat construcția unui nou sediu, fondurile fiind asigurate prin intermediul Ministerului Muncii.

Conform proiectului, noul sediu are regim de înălțime P+E și o suprafață utilă de 1.600 de metri pătrați. În total, la parter și etaj, au fost amenajate amenajate 14 birouri cu suprafețe cuprinse între 16 și 25 de mp, patru săli de cursuri, cu suprafețe cuprinse între 43 și 80 de metri pătrați, și o terasă de aproape 30 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!