Ambulanța, mai aproape de locuitorii de pe Valea Bârgăului!

A început activitatea în punctul de lucru din localitatea Mureșenii Bârgăului al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, a anunțat primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

”Începând de astăzi, punctul de ambulanță din Mureșenii Bârgăului își începe activitatea! Asigurarea unui serviciu de urgență în comunitatea noastră este vitală pentru sănătatea și siguranța fiecărui locuitor. Accesul rapid la servicii medicale de calitate poate face diferența între viață și moarte în situații critice. Prin deschiderea acestui punct de ambulanță, ne asigurăm că toți locuitorii din zonă vor beneficia de intervenții rapide și profesioniste în caz de urgență. Noul punct de ambulanță este o structură modernă, cu două niveluri. La parter, dispune de un garaj pentru două ambulanțe și de spații de depozitare pentru echipamentele necesare intervențiilor de urgență. La etaj, sunt amenajate două dormitoare pentru personalul medical de gardă, un birou, o baie, un duș și o bucătărie”, a spus primarul Vasile Șut.

Punctul de lucru de la Mureșenii Bârgăului este o structură modernă, cu două niveluri, care la parter dispune de un garaj pentru două ambulanțe și de spații de depozitare pentru echipamentele necesare intervențiilor de urgență, iar la etaj sunt amenajate două dormitoare pentru personalul medical de gardă, un birou, o baie, un duș și o bucătărie.

Această investiție a fost realizată de Primăria Tiha Bârgăului, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și al Ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *