Amplă acțiune a Poliției pe drumurile publice din județul Bistrița-Năsăud

Pe parcursul zilei de duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud, împreună cu poliţişti ai formaţiunilor rutiere și de ordine publică, desfăşoară o amplă acțiune, pe drumurile publice din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, context în care se verifică inclusiv modul în care se efectuează transportul public de persoane.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii urmăresc depistarea șoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice și combaterea vitezei excesive. Totodată, polițiștii acționează și pentru preîntâmpinarea unor evenimente negative în context electoral.

Până la această oră, polițiștii au efectuat verificări la 185 de autovehicule. Pentru neregulile constatate până în prezent, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 10.000 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii vor acționa pe drumurile din județ pe tot parcursul zilei și vă recomandă să abordați o conduită preventivă în trafic și să respectați normele rutiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!