Angajații Substației Beclean din cadrul Serviciului de Ambulanță, testați pentru COVID-19

Pe lângă cele 67 de teste COVID-19 efectuate pentru tot atâția angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, în aceste zile au mai fost recoltate încă 56 de probe, inclusiv de la angajații Substației Beclean. Până în prezent, 11 dintre cele 56 de probe au fost analizate, rezultatele fiind negative, restul de 45 urmând să fie analizate pe parcursul zilelor de joi și vineri.

”În data de 5 mai au mai fost recoltate probe de la 28 de persoane din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, iar 11 dintre acestea au fost prelucrate în data de 6 mai, toate fiind negative. Restul de 17 vor fi prelucrate în cursul zilei de 7 mai. Tot astăzi, 7 mai, au mai fost recoltate 28 de probe de la angajati ai Substației Beclean, probe care vor fi prelucrate mâine”, a informat Instituția Preefctului Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, după ce asistenta șefa din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud a fost confirmată cu noul coronavirus, alți 67 de angajați ai unității au fost testați pentru COVID-19, 2 fiind și ei confirmați pozitiv, iar restul negativ.

Astfel, în acest moment, la SAJ Bistrița-Năsăud sunt 3 cazuri confirmate de COVID-19.

De la începutul pandemiei și până acum, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost înregistrate 247 de cazuri de infecții cu noul coronavirus.