Anna Lesko și Voltaj, la Zilele orașului Năsăud

În perioada 13 – 14 iunie, Primăria Năsăud organizează Zilele orașului, eveniment ajuns la cea de-a XX-a ediție.

După o perioadă agitată și aglomerată, mă bucur să vă îndemn să ne reluăm bunul mers al comunității noastre. Așa cum întreaga comunitate năsăudeană se așteaptă, de Ispas păstrăm tradiția sărbătoririi orașului nostru drag. Așa cum am spus de multe ori, o comunitate are nevoie de investiții, dar și de cultură și evenimente pentru toate vârstele! Îmi face o deosebită plăcere să vă invit, în numele Primăriei orașului Năsăud, al Consiliului Local al orașului Năsăud și al Casei de cultură ,,Liviu Rebreanu”, la evenimentele organizate în perioada 13 – 14 iunie 2024, cu prilejul Zilelor orașului Năsăud. Vă așteptăm, cu drag, să fiți parte a celei de-a XX-a ediții a Ispasului năsăudean, o ediție aniversară organizată cu sprijinul Ministerului Culturii, să ne bucurăm împreună de Seara tineretului și de focurile de artificii! Haideți să ne sărbătorim împreună orașul!”, a transmis primarul Dorin Vlașin.

Administrația locală din Năsăud a pregătit activități pentru toate vârstele și gusturile. În cele două zile vor avea loc atât spectacole folclorice, recitaluri de muzică populară, expoziții sau spectacole pentru copii, cât și concerte de muzică ușoară.

La capitolul folclor, printre numele sonore care se vor afla la Năsăud se numără Cristian Pomohaci, Mariana Anghel, Sava Negrean Brudașcu și lista poate continua.

De asemenea, seara destinată tineretului îi va avea în centru pe Anna Lesko și Voltaj. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Programul complet al Zilelor orașului Năsăud poate fi consultat mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!