Antrenorul-secund Alex Radu Moldovan prinde postul de director al Clubului Gloria și va avea 12.000 de lei salariu, plus salariul de secund al CSM Bistrița!

La ședința ordinară de astăzi, consilierii județeni au votat în unanimitate ca antrenorul secund al echipei de handbal CSM Bistrița să devină noul manager al clubului Gloria 2018. Alexandru Radu Moldovan a fost prezent în sala de Consiliu Județean și a asistat de pe margine la discuțiile pe această temă. Alexandru Radu Moldovan devine director interimar, până la organizarea unui concurs. Procedural, urmează , stabilirea unei comisii, bibliografie, organizarea unui concurs, probă scrisă, interviu, contestații.

Consilierii opoziției au cerut diminuarea cu 25% a salariului de 12.000 de lei și au argumentat că managerul ar trebui să demonstreze că are aptitudini de coordonare a clubului. Președintele Consiliului Județean a argumentat că pentru această funcție e nevoie de o persoană potrivită, care să cunoască problemele clubului și de aceea l-a propus pe Moldovan. Antrenorul principal al CSM Bistrița, Horațiu Pașca este secund al naționalei României și încă un job era prea-mult, motiv pentru care a fost preferat Alex Moldovan. 

 

Posturi de LUX pătite din banii județului! 6 funcții de coordonare a clubului. Salariu director: 2.500 de euro pe lună! 

Organigrama clubului Gloria 2018 cuprinde un număr de 6 posturi: un director, un referent și 4 inspectori de specialitate. Culorile clubului vor fi roșu și negru iar în statul de funcții au fost prevăzute până acum 6 posturi: un director, doi inspectori la compartimentul financiar contabil, administrativ și resurse umane, un inspector la achiziții publice, secretariat și relații publice, un inspector și un referent la compartimentul marketing, coordonare secții ramură de sport, comunicare și organizare competiții.

salarii-gloria

Salarii: director: 12.000 de lei
– inspector de specialitate: 6.850 de lei
– referent: 6.304 lei.

Bugetul clubului pe ultimele pe 6 luni (2018): 500.000 de euro, adică 2.150.000 lei. Clubul Gloria 2018 cheltuie lunar peste 80.000 de euro pentru funcționare, chetuieli care vor crește semnificativ odată ce va cuprinde alte ramuri, mai ales ramura fotbal.

În ultimele 6 luni ale anului, bugetul Clubului Gloria va fi de 500.000 de euro.

În cele din urmă, proiectul de hotărâre a trecut în forma inițiată și astfel Alexandru Radu Moldovan devine noul director al Clubului Gloria 2018 cu un salariu de 12.000 de lei brut, plus salariul de antrenor secund la CSM Bistrița.