Aproape 100 de tineri studiază la extensia din Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade Târgu Mureș

La extensia din Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade Târgu Mureș a fost deschis noul an universitar, aproape 100 de tineri alegând să urmeze cursurile acestei instituții de învățământ.

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024 la extensia din Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade Târgu Mureș a avut loc luni, 18 septembrie 2023, în prezența decanului Facultății de Medicină, prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, a decanului Facultății de Medicină Dentară, prof. univ. dr. Cristina Bica, a decanului Facultății de Farmacie, prof. univ. dr. Daniela-Lucia Muntean, precum și în prezența directorului medical din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, dr. Gabriela Maria Deak.

La extensia din Bistrița a Universității încep anul academic 98 de studenți boboci la programele de studii de licență Asistență medicală generală, Tehnică dentară și Asistență de farmacie.

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, a transmis că anul acesta Universitatea are un număr record de boboci, și anume 3.411 studenți la programele de studii de licență și masterat. Din cei 3.411 de studenţi din anul I, 2.376 sunt la programe de licenţă (din care 98 la Bistriţa şi 195 la extensia din Hamburg), însumând 42 programe de studiu, iar 1.035 studenţi sunt în anul I la cele 30 de programe de masterat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!