Armă deținută ilegal de un tânăr din Domnești, confiscată de polițiști

O armă care era deținută ilegal de un tânăr din Domnești a fost confiscată de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Cel care o deținea s-a ales cu dosar penal.

”La data de 30 iunie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 19 ani din Domnești care, la data de 30 iunie, ar fi deținut fără drept, la domiciliul său, o armă neletală, supusă autorizării, cu destinația tir sportiv. De asemenea, în urma cercetărilor a reieșit faptul că, în perioada 20 – 30 iunie 2024, acesta ar fi efectuat mai multe trageri cu arma în cauză, în curtea domiciliului său, împușcând diverse păsări. În urma celor constatate, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării, de la domiciliul tânărului în cauză, arma – calibrul 4,50 mm- împreună cu muniția aferentă”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, braconaj și uz de armă fără drept și continuă cercetările în vederea documentării faptelor sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!