Asociația Filantropia Ortodoxă lansează o nouă ediție a campaniei “Îmbracă un copil orfan de Crăciun și sprijină pe cei nevoiași!”

Asociația Filantropia Ortodoxă filiala Bistrița-Năsăud lansează și anul acesta campania “Îmbracă un copil orfan de Crăciun și sprijină pe cei nevoiași!”, aflată deja la cea de-a IV-a ediție.

Este deja o tradiție binecunoscută ca, în pragul sărbătorilor, Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud să organizeze campanii de ajutorare! Anul trecut, de Crăciun, cu ajutorul lui Dumnezeu care a lucrat în chip minunat prin dumneavoastră, oamenii Săi aleși și buni, am ajuns cu daruri bogate la 1.000 de copii și oameni sărmani, oferindu-le mare bucurie și multă speranță. Lansăm și anul acesta campania “Îmbracă un copil orfan de Crăciun și sprijină pe cei nevoiași!”. Vom încerca să îmbrăcăm în haine noi și ghete copiii și să oferim daruri tradiționale persoanelor nevoiașe de pe raza întregului județ. Darul nostru devine lumină pentru cei aflați în suferințe, singurătate, boli și lipsuri”, a transmis preotul Marius Pintican, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud.

Reprezentanții Asociației spun că este nevoie de cel puțin 600 de pachete care să fie oferite copiilor și persoanelor nevoiașe. Darurile vor ajunge la copii orfani, copii cu handicap, copii din familii monoparentale sau din familii numeroase cu situație precară, bătrâni singuri (bolnavi, aflați în situații de dificultate), persoane cu deficiențe de auz (surdo-mute), persoane private de libertate care nu au de la cine primi un dar de sărbători.

Pachetele se pot duce la Cantina Socială Sfânta Filofteia din Piața Unirii nr. 9 (clădirea Protopopiatului Ortodox), iar donațiile în bani se pot face în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud sau în contul RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916 – BCR – Bistriţa – cu specificația – “Dar de Crăciun”.

Donațiile se pot face până la data de 16 decembrie.

Postul Nașterii Domnului este un bun prilej de a fi mai buni, mai milostivi, mai darnici, încercând să împlinim faptele milei creștine. Alături de post și rugăciune, milostenia săvârșită de fiecare, după a sa putere, preface sufletele noastre într-o peșteră primenită în așteptarea Pruncului Sfânt”, a adăugat Marius Pintican, care face apel la oamenii cu suflet mare să susțină campania “Îmbracă un copil orfan de Crăciun și sprijină pe cei nevoiași!”.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe pagina de Facebook a preotului Marius Pintican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!