Asociația POV 21 organizează o nouă ediție a ”Târgului de Viitor”

Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, organizează o nouă ediție a ”Târgului de Viitor”.

Evenimentul va avea loc în zilele de 10 și 11 aprilie, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și se adresează tinerilor aflați în căutarea propriei vocații și companiilor interesate să angajeze tineri.

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ. În cadrul evenimentului ”Târgul de Viitor”, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă orientate pe preferințele și dorințele viitorilor absolvenți. Termenul limită de înscriere este 31 martie. ”, au precizat organizatorii.

La ediția de anul trecut au participat 2.000 de elevi, fiind prezente 25 de universități naționale și numeroase firme cunoscute la nivel local și nu numai.

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască atât oportunitățile pe care le oferă învățământul superior, cât și numeroasele oportunități de angajare sau de viitoare cariere”, mai spun reprezentanții Asociației POV21.

Detalii legate de eveniment și înscriere se pot obține la email: gavrila.urs@pov21.ro, telefon: 0753 488 140 (Gavrilă Urs), web: www.pov21.ro sau Facebook: POV21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *