ATACĂ Primăria Beclean! Caius Cârcu vrea să fie primar pe zona lui Nicu Moldovan! Îndemn la RĂSCOALĂ!

Caius Cârcu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Beclean! Acesta va fi susținut de Alianța Dreapta Unită.

Îndemn la RĂSCOALĂ: „Becleanul este un oraș pentru un grup de oameni!”

„Pe lângă susținerea acestei Alianțe în această confruntare încă un aliat foarte puternic pe care d-voastră nu îl vedeți dar eu îl simt și îl cunosc și știu că este alături de mine. 

Este vorba despre beclenarii care vor doar să fie egali în fața autorității de-acolo. Și care NU mai vor ca serviciile publice locale fie controlate de o mână de oameni așezați pe funcții de veșnicul primar al Becleanului.

Este vorba de beclenarii care simt că se mimează că Becleanul este un oraș pentru oameni când de fapt este un oraș pentru un grup de oameni. 

Eu voi face ca acest oameni să NU mai fie invizibili, să aibă acest curajul sa se ridice de jos și să susțină drepturile și egalitate de șanse.

Împreună cu acești oameni obișnuiți vă spun că vom câștiga această luptă și vom face ca la Beclean să dispară diferența între cei care au orașul la picioare și cei care nu pot să ridice capul sus.” – a spus Caius Cârcu.

Cam 800 de voturi controlează Caius Cârcu, pe persoană fizică, la Beclean!

Caius Cârcu controlează voturi importante pe Beclean și la alegerile locale din 2020 a scos 16%, candidând împotriva PSD-ului și a PNL-ului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *