Autopsier de la Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, prins în flagrant în timp ce lua mită

Un autopsier de la Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud a fost prins în flagrant în timp ce lua mită, potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție.

La data de 07.03.2024, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au procedat la prinderea în flagrant a unui autopsier din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, în timp ce primea suma de 600 de lei, de la o persoană, denunțător în cauză. În fapt, autopsierul, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi solicitat suma respectivă de bani, pentru efectuarea unor servicii de cosmetizare și îmbălsămare a unei persoane decedate”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție.

Ulterior, suspectul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.

Direcția Generală Anticorupție mai menționează că asupra suspectului nu au fost luate măsuri preventive, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *