Autoturism căutat în vederea confiscării, găsit la un bărbat din Coșbuc

Un autoturism care era căutat la nivel internațional a fost găsit de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Autovehiculul se afla în posesia unui bărbat din Coșbuc.

La data de 5 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un autoturism de teren, înmatriculat în Germania, care ar proveni din săvârşirea unei infracțiuni și care figura ca fiind căutat în vederea confiscării. De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul ar fi avut inserată în computerul de bord seria de șasiu a unui alt autoturism care figura ca fiind urmărit de către autoritățile din Italia. Autoturismul se afla în posesia unui bărbat din Coșbuc și a fost indisponibilizat de polițiști”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *