Autoutilitară în valoare de aproximativ 35.000 de euro, furată din Spania, găsită în Bistrița-Năsăud

O autoutilitară în valoare de aproximativ 35.000 de euro, despre care există indicii că ar fi fost furată din Spania, a fost găsită de polițiști în județul Bistrița-Năsăud, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

”La data de 23 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către reprezentanții Registrului Auto Român, Reprezentanța Bistrița-Năsăud, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat cu o autoutilitară pentru efectuarea formalităților necesare înmatriculării în România. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehicul în cauză figurează ca fiind sustras din Spania, din data de 20 mai, și a fost identificat de polițiști în posesia unui bărbat de 47 de ani din județul Suceava. Autoutilitara în cauză, în valoare de 35.000 de euro, a fost indisponibilizată de polițiști”, se arată în buletinul Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de tăinuire, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud continuă cercetările, în cooperare cu autoritățile judiciare din Spania, în vederea documentării faptelor și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!