Avocatul Cristian Cârlig e președinte PNL Beclean! Se pregătește de o confruntare DURĂ cu Nicu Moldovan pentru Primăria Beclean! Are șanse?

PNL Beclean are un nou președinte ! Avocatul Cristian Cârlig e noul  președinte interimar și se pregăteșe de o candidatură de forță împotriva lui Nicu Moldovan.

Biroul Politic Județean i-a oferit funcția de președinte interimar, funcție deținută de Ioan Turc. Urmează numirea unui nou Birou Politic Local, care să intre-n luptă cu PSD-ul controlat de Nicu Moldovan.

Cristian Cârlig: „este timpul pentru o schimbare în orașul nostru!”

„Dragi beclenari, vă anunț că am luat hotărârea să mă înscriu în competiția pentru funcția de primar al orașului Beclean din partea PNL.

Ca avocat care i-a reprezentat pe mulți dintre dumneavoastră în procese dificile, știți că am ambiția și curajul de a purta bătălii dificile până la capăt, ceea ce îmi doresc să fac și acum.

În ultimii 4 ani, v-am reprezentat cu cinste în Consiliul Județean și am dobândit experiența administrativă și politică necesară să conduc destinele orașului Beclean.

De altfel și Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud m-a învestit cu încredere și m-a numit președinte interimar al organizației PNL Beclean.

Consider că este timpul pentru o schimbare în orașul nostru, iar în perioada următoare vă voi spune ce am de gând să fac dacă mă veți alege să vă reprezint.” – a postat Cristian Cârlig.

Citiți și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *