AZI a făcut anunțul: Ionuț Simionca va candida pentru funcția de primar de Bistrița!

simionca ionut

Deputatul PMP Ionuț Simionca și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al Bistriței! La lansarea candidaturii, Ionuț Simionca a fost înconjurat de serie de oameni tineri, care NU au mai făcut politică până acum, tineri care se vor regăsi pe lista de consilieri locali.

 

Simionca: „Îmi propun să schimb Bistrița din temelii!”

https://youtu.be/KI6kEtSbdaI

„M-am hotărât să intreu într-o altă bătăie plitică, așadar dragii mei, împreună cu o parte din consilierii mei am hotărât să vă anunț că voi candida la Primăria Bistrița pentru funcția de primar.

Îmi propun să schimb din temelii tot ce înseamnă administrație locală și tot ce însemnaă orașul Bistrița. Îmi doresc ca prin proiectul nostru să transformăm Bistrțaa să transformăm orașul nostru în Capitala Nordului.”

Ce-l recomandă pentru funcția de primar!

„Ce mă recomandă pe mine și ce calități aș avea ca să fiu primarul Bistriței? am câteva lucruri pe care vreau să le spun: sunt un om al faptelor și al lucrului bine-făcut. Sunt un om corect , am comunicat sincer intențiile mele și întotdeauna am pus binele bistrițenilor înaintea partidului și înaintea intereselor politice.

Am fost un om foarte activ. Sunt cel mai harnic parlamentar de Bistrița Năsăud, am avut cele mai mlte propuneri legislative depuse în Parlamentul României, am avut cele mai multe inițiative legislative pe care le-am promulgat ca și legi. Am avut alături de echipa mea câteva proiecte pe care le-am dus la bun sfârșit și am ieșit în stradă timp de 100 de zile pentru anularea pensiilor speciale. Mai mult decât atât: am semnat o declarație notarală prin care am renunțat la pensia specială de parlamentar, am luptat pentru primar în 2 tururi, dar se pare că jocurile politice adesori primează pentru partidele mari.” – a spus Simionca.

Proiectul lui Ionuț Simionca

Deputatul PMP susține că s-a sfătuit cu specialiști pe domeniu și are un program de dezvoltare a municipiului, pe diverse direcții: urbanism, digitalizare, mediu, spații verzi, economie.

Ionuț Simionca a fost introdus în sondajele de opinie ale PSD și PNL și este un adversar luat în calcul în ecuațiile politice ce urmează!