FOTO: Colegii de partid a lui Neia Lăcătuș s-au distrat la cheful țiganilor de la Hotel Diana! Primăria Bistrița a dat 40.000 de lei pentru dansurile de pe Pietonal iar Consiliul Județean a dat ceva-bani pentru cheful de la Diana!

Festivalul tradițiilor țigănești a avut loc pe Pietonalul Liviu Rebreanu și a fost finanțat din bani publici. Primăria Bistrița a plătit 40.000 de lei pentru Festivalul tradițiilor țigănești 2017 și evenimentul a fost prins pe agenda Centrului Cultural Municipal. Ca de fiecare dată, Dorel Cosma și primarul Ovidiu Crețu au fost prezenți la acest eveniment, unde a cântat Alex de la Cluj. Au mai participat ansamblurile de dansuri țigănești: „Lo Romengo Ili” din Sâncraiu de Mureș, „Roma Fest” din Târgu Mureș, „Șucar Romales” din Sânpetru de Câmpie și Ansamblul din Voivodeni (județul Mureș).

 

bal23

bal17

 

 

 

 

 

 

 

bal22

bal13

 

 

 

 

 

 

 

Seara, după spectacolele de pe Pietonal, s-a desfășurat Balul Romilor. Cheful a avut loc la Hotel Diana, unde țiganii au dansat și s-au distrat pe muzica lui Alex de la Cluj. S-a organizat o tombolă și s-a desfășurat concursul Miss Piranda. Organizatorul acestei petreceri a fost Neia Lăcătuș, consilier județean al PNL și președintele Partidei Romilor, un ONG care reprezintă minoritatea.

 

bal7

bal8

 

 

 

 

 

 

 

bal12

bal6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cheful organizat de Neia Lăcătuș au venit colegii lui de partid. Au fost prezent președintele Ioan Turc, dar și o parte din nucleul dur al PDL-ului: Ioan Oltean, Cristian Florian, Doina Sigmirean și Dorina Cicioc. Au fost prezenți și consilieri ai PNL: Ovidiu Florean (consilier județean) și Diana Morar (viitor consilier local). PSD-iștii au fost reprezentați de sub-prefectul Ciprian Ceclan și de vicepreședintele consiliului județean, Vasile Puica.

oltean

bal4

 

 

 

 

 

 

 

bal3

bal2

 

 

 

 

 

 

 

bal1

bal5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La ședințele ordinare ale Consiliului Județean, Neia Lăcătuș apără interesele romilor și deși este ironizat de colegii din PNL, Radu Moldovan îi susține anumite doleanțe. În acest sens, Consiliul Județean a plătit 2.000 de lei, contravaloarea “mesei de protocol” la care au participat oficialitățile.

Bătaie pe imagine pentru voturile țiganilor!

Primăria Bistrița organizează spectacolele încă din primul mandat a lui Ovidiu Crețu, unde se implică și Matei Lăcătuș reprezentantul Asociației Romilor Social-Democrați , unul din liderii comunității din municipiu (aripa Ovidiu Crețu). Asta în timp ce finul său, Neia Lăcătuș (consilier județean al PNL ) se consideră reprezentant al țiganilor din județ și în mai multe rânduri a organizat cheful de seară!

Neia e cu Radu Moldovan, Matei Lăcătuș e cu Crețu! Promisiuni de finanțare a Balului Romilor din bugetul Consiliului Județean! La DUBLU, ca să fie bine pentru toată lumea: și pentru țiganii din județ și pentru cei din oraș!

 

neia-1

neia-2

 

 

 

 

 

 

Pe viitor, Neia are promisiuni de finanțare a Balului Romilor din bugetul Consiliului Județean și a luat în calcul varianta unui Bal Țigănesc Județean, care s-ar desfășura în diferite comune, concomitent cu un Bal al țiganilor din municipiu! Din postura de consilier județean, Neia Lăcătuș încearcă o colaborare cu Radu Moldovan, în timp ce nașul, Matei Lăcătuș continuă buna-colaborare cu Primăria Bistrița.

 

Citiți și:

p12-800x400-300x150

VIDEO: La Balul Țiganilor, Crețu și compania P.S.D au mâncat în văzul tuturor! Vezi imagini cu cheful de scandal unde țiganilor NU li s-a servit mâncare, chiar dacă aveau bani la ei!

 

 

error: Content is protected !!