Bănuit de comiterea a 9 furturi, un bărbat din Bistrița a fost reținut de polițiști

Un bărbat de 38 de ani din Bistrița, bănuit de comiterea a nouă furturi, a fost reținut de polițiști, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 8 ianuarie 2023, bărbatul ar fi sustras bunuri din două magazine din Bistrița. Totodată, în perioada iulie-octombrie 2022 ar mai fi sustras bunuri din alte 5 magazine, precum și dintr-o piață agroalimentară, iar în luna octombrie 2021 ar fi sustras dintr-un magazin din Bistrița. Prejudiciul total estimat este de aproximativ 600 de lei, recuperat în totalitate”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 4 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea furturilor.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile, până la data de 05 aprilie 2023 inclusiv.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea faptei sub toate aspectele ei.

error: Content is protected !!