Bărbat arestat pentru 30 de zile după ce și-ar fi agresat concubina și pe copiii ei

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, informează Inspectoratul de Poliție Județean. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 9 martie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați de către o femeie din Urmeniș cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat din județul Cluj. În urma intervenției polițiștilor și în urma probatoriului administrat de către aceștia a reieșit că bărbatul de 39 de ani și-ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, concubina și i-ar fi adresat amenințări de natură să-i provoace o stare de temere. Totodată, bărbatul ar fi exercitat acte de violență și asupra copiilor femeii din Urmeniș. Polițiștii, în urma evaluării riscului, au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, luând de îndată și măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Ulterior, la data de 10 martie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, care a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *