Bărbat bănuit că a incendiat un autoturism și o locuință, reținut

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut un bărbat pe care îl bănuiesc că ar fi incendiat un autoturism și o locuință.

”La data de 14 aprilie, ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat și reținut pentru 24 de ore pe un bărbat de 32 de ani, din Bozieș, bănuit că ar fi provocat intenționat două incendii. Acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În fapt, la data de 14 aprilie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în Bozieș a izbucnit un incendiu, în urma căruia un autoturism și o parte dintr-o locuință au ars.

”La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul se afla parcat în apropierea locuinței, iar în urma incendiului, au fost distruse parțial două camere ale imobilului, iar autoturismul a fost distrus în totalitate. Prejudiciul cauzat este de circa 40.000 lei”, mai arată IPJ B-N.

Cercetările continuă de polițiști, în cadrul unui dosar penal de distrugere, urmând ca, în cadrul investigațiilor să fie lămurite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.