Bărbat care ar fi incendiat anexa unei gospodării din Feldru, reținut de polițiști

Un bărbat de 38 de ani din Sângeorz-Băi a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru amenințare și distrugere, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

În fapt, la data de 23 iunie, la anexa unui imobil din Feldru, ce aparține concubinei bărbatului de 38 de ani, a izbucnit un incendiu care s-a soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor efectuate, au reieșit indicii cu privire la faptul că ar fi fost provocat intenționat, de către bărbat. De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, anterior datei de 23 iunie, pe motiv că ar fi încercat să pună capăt relației, femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubin”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 25 iunie, în urma investigațiilor și probelor administrate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 38 de ani din Sângeorz-Băi. Totodată, împotriva acestuia, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În prezent, bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea arestării preventive.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în acest caz pentru documentarea faptei și tragerea la răspundere a persoanei vinovate de comiterea faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!