Bărbat care ar fi omorât un cal, reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor

Un bărbat din localitatea Miceștii de Câmpie a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, și distrugere, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 26/27 aprilie, în timp ce se afla la o stână pe care o deține în extravilanul localității Miceștii de Câmpie, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, i-ar aplicat mai multe lovituri cu un topor unui cal și ar fi provocat distrugeri unui atelaj hipo. Din nefericire, în urma lovitorilor, animalul, proprietate a unui bărbat de 52 de ani din Chiochiș, a decedat”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 29 aprilie, în urma investigațiilor și probelor administrate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 39 de ani din Miceștii de Câmpie, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și distrugere.

În prezent, bărbatul se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 30 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *