Bărbat care și-a amenințat familia și a distrus mai multe bunuri, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat din localitatea Budacu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce, beat fiind, și-a amenințat întreaga familie și a distrus mai multe bunuri. 

”La data de 6 februarie, polițiștii au fost solicitați să intervină la un scandal izbucnit într-o familie din localitatea Budacu de Sus. Din primele date, un bărbat de 55 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi adresat amenințări membrilor familiei și ar fi distrus mai multe bunuri din curtea imobilului. În consecință, a fost întocmit un formular de evaluare a riscului și s-a constatat ca fiind oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință. Având în vedere cele constatate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de bărbat”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, pe numele bărbatului fiind deschis dosar penal cu privire la infracțiunile de amenințare și distrugere.